В Ужгороді три іномарки потрапили у потрійну ДТП

Наприкінці минулого тижня слідчо-оперативна група ужгородської міліції на світанку терміново виїхала на вул. Добролюбова (Ужгород), оскільки там сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомили співробітники Ужгородського міського управління УМВС України в Закарпатській області, того дня водій автомобіля «Форд», яким керував 21-річний житель Ужгорода, рухаючись по вул. Гленца, зіткнувся з автомобілем марки «BMW», під керуванням 17-річного жителя Ужгорода.

Справа в тому, що останній, здійснюючи поворот на паркувальний стоянку, яка знаходиться поряд з розважальним закладом «МАКСИМУС», опинився на зустрічній смузі дороги.

Внаслідок удару автомобіль «БМВ» розвернуло, що стало причиною його зіткнення з автомобілем марки “Daewoo Lanos”, припаркованим на стоянці. Власницею останнього є 22-річна ужгородка.

У салоні автомобіля «BMW» перебувала 18-річна дівчина, яка в результаті події отримала закритий перелом правого стегна і була доставлена в ЦМКЛ Ужгорода.

Отримав тілесні ушкодження і водій автомобіля «Форд» – закрита черепно-мозкова травма.

Автомобілі-учасники ДТП «Форд» і «BMW» поміщені на штрафмайданчик ДАІ УМВС України в Закарпатській області, а авто марки «Daewoo Lanos» – на штрафмайданчик Ужгородського міського управління УМВС України в Закарпатській області.

Т.Горянка, В.Попович, “Репортер”