Закарпаття: В УжНУ визначаються, хто із студентів танцюватиме із викладачами у першому регіональному шоу-проекті (ФОТО)

Ужгородський СЦД «Ювентус» 21 грудня став місцем проведення відкритого студентського кастингу першого закарпатського танцювального шоу-проекту «Танці з викладачами», організаторами якого виступили Студентська рада Ужгородського національного університету, агентство моделей «L-Models» та студія сучасного танцю «Blitz».

Кастинг – це перший етап тривалого процесу, фінальну частину якого ужгородці зможуть побачити навесні.

Для участі запрошувались студенти УжНУ, які мали бажання представити свої танцювальні здібності. Реєструвались як учасники, що професійно займаються танцями, так і аматори, проте умови були рівними, адже кожен з учасників мав імпровізувати під музику, запропоновану організаторами. Кожен з претендентів на місце у фінальному шоу віднісся до кастингу всерйоз, надаючи максимум зусиль. В результаті буде відібрано 5 пар, кожну з яких сформують студент та викладач,  які протягом 2-3 місяців тренуватимуться під керівництвом професійних тренерів та постановників зі студії сучасного танцю “Blitz”.

“Вперше Студентська рада УжНУ ініціювала проект такого рівня і пропонує учасникам поринути у незабутню пригоду із професійною командою організаторів, постановників, хореографів, – заявив голова Студради Крістоф Томей. – Цим шоу ми хочемо довести, що справді якісні розважальні проекти можуть проводитись не тільки у великих містах України. Ужгород – це прогресивне студентське місто і проект  “Танці з викладачами” цьому доказ”.

“Танці з викладачами” – це танцювальний конкурс, що передбачає змагання у вправності виконання танців із стандартної танцювальної програми серед п’яти пар, кожну з яких формує студент та викладач. Проект організовується у форматі культурно-розважального заходу, метою якого є поглиблення співпраці між студентами і викладачами факультету, популяризація у студентських колах сучасного, спортивного і бального танцю та культурного розвитку студентів.

Прес-служба Студентської ради УжНУ