Закарпатське СБУ порадувало новорічними подарунками вихованців дитячих будинків та Ужгородської спецшколи-інтернату

Передноворічна пора – привід зайвий раз потішити діток подарунками, наповнити маленькі серця радістю, зігріти душевним теплом, а особливо тих, які волею долі залишилися без мами і тата.Нагоди влаштувати свято вихованцям Свалявського і Батьовського дитбудинків не оминуло керівництво Управління Служби безпеки України в Закарпатській області. Цьогорічний візит до підшефних відбувся в рамках всеукраїнської акції, започаткованої Президентом України, «З відкритим серцем до кожної дитини».

У передноворічні дні, 23 грудня, начальник управління генерал-майор Василь Сітар подарував малечі іграшки, солодощі та канцелярське приладдя. Від Управління СБУ Свалявському та Батьовському дитячим будинкам також передано книжки для поповнення бібліотечних фондів, вручено комплекти постільної білизни і дитячий одяг. Крім того, Свалявський заклад отримав у подарунок статуетку Пресвятої богородиці, настінні годинники та DVD-диски з комп’ютерними іграми.

Василь Сітар привітав вихованців і педагогічні колективи дитячих будинків із прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим, висловив сподівання, що такі зустрічі стануть традиційними.

Свято продовжилося новорічною виставою.

Радісний дитячий сміх того ж дня лунав і в спецшколі-інтернат, що в Ужгороді. На новорічний ранок до учнів також завітали представники СБУ, які в теплій затишній атмосфері, що панувала в школі, від імені керівництва управління привітали вихованців та учителів із прийдешніми святами й подарували дітям солодощі, зошити і альбоми для малювання.

Прес-служба УСБУ в Закарпатській області