Закарпаття: У м.Іршава МНС-ники на пожежі витягли з вогню непритомну жінку

На Закарпатті під час пожежі на одному з підприємств міста Іршава пожежники врятували жінку, яка, намагаючись вберегти службову документацію, увійшла до задимленого приміщення та знепритомніла.

27 грудня близько 11-ої години ранку іршавські рятувальники отримали повідомлення про пожежу в адміністративній будівлі одного з об’єктів підприємницької діяльності міста. Прибувши на місце події, пожежники дізналися про одну з працівниць, яка знаходилася в епіцентрі загорання. Увійшовши до охопленого полум’ям кабінету, вогнеборці знайшли 47-річну Маргарету, яка намагаючись врятувати службову документацію знепритомніла через сильне задимлення. Після надання першої медичної допомоги жінка з отруєнням чадним газом була госпіталізована до місцевого лікувального закладу. Та наразі її здоров’ю нічого не загрожує.

Причиною загорання стало замкнення електропроводів в обігрівачі. Через це було пошкоджено офісну техніку, документи підприємства, меблі та гроші, що зберігалися у кабінеті. Попередні збитки складають 3 тисячі гривень.

ЦП УМНС в Закарпатській області