Закарпаття: В Ужгороді же вчетверте з’ясовуватимуть стосунки …брюнетки та блондинки

Саме визначення брюнетки чи блондинки завжди було на піку вияснення стосунків в різні часи та епохи. Але ніхто з них не міг, або ж не хотів. В наш час вияснення стосунків проходить просто – доведи свою правоту. Тому – саме сцена, саме блондинки та брюнетки.
Цей шоу-проект – “Блондинки проти брюнеток 4” – відбудеться в м. Ужгород. Хто стане кращими покаже сама програма. За титул найрозумніших та найчарівніших позмагаються 10 конкурсанток. Своєрідний ринг між п’ятьма  блондинками і  такою ж кількістю  брюнеток має довести, хто з них стане кращими. Судитиме учасниць лише чоловіча компанія. Це будуть люди, які мають значні досягнення в політиці, шоу-бізнесі, мистецтві та культурі. Варто прийти на саме шоу і на власні очі побачити, хто ж кращий – блондинки, чи, все-таки, брюнетки?

Перемогу в перших двох проектах вибороли блондинки. В третьому, який звів брюнеток з Ужгорода та блондинок зі Львова, перемогу святкували брюнетки. Вони  довели усім, що вони не тільки гарні, але і розумні. Змагання з танців, знання музики, інтелекту, приготування  коктейлів та армреслінгу змусили глядачів захоплено та напружено  стежити за цим  двобоєм.

Цього разу новий склад учасниць спробує довести, що брюнетки не тільки розумні, але і гарні, а блондинки покажуть свій розум в поєднанні з красою.

Отож не забудьте – субота, 8 січня, 18.00, комплекс “Камелот”. Прийдіть та підтримайте свою команду. Вхід вільний. Замовлення столиків за номером тел. +38 (0312) 731-933, 731-955, 731-988 . Тел.: 050-707-77-67

Спеціальні гості – гурт “Пара Нормальних”, повідомили у прес-службі Творчого центру “StarTime”.

Закарпаття онлайн