Закарпаття: В Іршаві двоє невідомих зі зброєю напали на валютного міняйла!

Зранку 11 січня в місті Іршава Закарпатської області скоєно розбійний напад із застосуванням вогнепальної зброї на місцевого “валютника”.

Близько півдев’ятої ранку 11 січня в чергову частину Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря районної лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлено 42-річного іршавського приватного підприємця С. (попередньо встановлено, що потерпілий займався обміном валют). Лікарі діагностували в потерпілого вогнепальне поранення (з якої саме зброї, тепер встановлюється) грудної клітки.

На місце пригоди оперативно прибули в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Володимир Шелепець, в.о. начальника Іршавського РВ УМВС В.Лизанець, інші посадові особи, слідчо-оперативна група райвідділу міліції, обласні експерти-криміналісти.

Як було встановлено, близько 8-ї години ранку двоє зловмисників завдали потерпілому кілька вогнепальних поранень в ділянку грудей, намагаючись заволодіти сумочкою з особистими речами потерпілого. Однак це їм не вдалося, після чого нападники зникли у невідомому напрямку.

За даним фактом порушено кримінальну справу. До складу слідчо-оперативної групи, що займається розкриттям цього резонансного розбійного нападу, входять кращі розшуковики, слідчі та експерти закарпатської міліції. Міліція здійснює подворові та поквартирні обходи, розшукує свідків та очевидців, здійснює інші передбачені слідчо-оперативні дії.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області