Закарпаття: Вихованці шкіл-інтернатів гірського краю отримали подарунки від партії “Єдиний Центр”

Впродовж новорічно-різдвяних свят усі вихованці закарпатських шкіл-інтернатів отримали подарунки від Лідера Єдиного Центру Віктора Балоги. Тож у ці радісні, сповнені особливої благодаті дні, закарпатські політсили не забули привітати найбільш знедолених дітей краю – тих, хто позбавлений батьківського піклування чи має обмежені фізичні можливості.
На Новий рік та Різдво кожен чекає на подарунок, загадує найпотаємніші бажання та щиро вірить: вони обов’язково здійсняться. А ще різдвяні свята для багатьох нероздільно пов’язані з теплом родинного вогнища, бо зустрічаємо їх, як правило, в колі рідних та близьких людей.

Однак в святковій метушні не слід забувати про тих, хто не може розраховувати на подарунок від тата чи мами, але так бажає цього! Тому, звичайно, організатори акції «З любов’ю і турботою до дітей», що вже п’ятий рік поспіль триває у краї за сприяння нашого земляка Віктора Балоги, не могли не здійснити дитячі мрії.

Представники обласної організації напередодні Нового року або ж Святвечора завітали до кожного сиротинцю й школи-інтернату краю, розділили з вихованцями радість свят, побажали здоров’я, добра, успіхів і благополуччя. Та вручили малечі понад 4 тисячі солодких подарунків. Таким чином, без солодощів не залишився жоден вихованець інтернатних закладів краю.

Діти, в свою чергу, радо вітали гостей. Вони демонстрували чудові акторські здібності, втілюючи на сцені картинки Різдвяного вертепу чи новорічної казки, щедруючи і колядуючи. Гості ж щиро нагороджували вихованців гучними оплесками і приєднувались до дзвінких колядок. А керівники закладів та вихователі дякували єдиноцентристам за подарунки, а головне – за те, що знайшли час і можливість аби порадувати малечу.

Володимир Шкріба, ініційована лідером партії Віктором Балогою широкомасштабна акція «З любов’ю і турботою до дітей», не обмежиться лише нинішніми новорічно-різдвяними святами, а буде продовжена і в майбутньому. І одним з її пріоритетів й надалі залишиться підтримка й допомога дітям-сиротам та вихованцям закарпатських шкіл-інтернатів.

ЗОО Єдиний Центр—Мукачево.net