Закарпаття: З 15 березня МНС закриє дорогу на Драгобрат

Управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у Закарпатській області видало припис на закриття автодороги Ясіня-Драгобрат, що розташована в Рахівському районі. Припис буде введено в дію 15 березня 2011 року.
Про це повідомили у Центрі пропаганди УМНС в Закарпатській області.

Таке рішення стало результатом позапланової комплексної перевірки технічного стану автошляху. Було встановлено, що голова Ясінянської селищної ради недостатньо приділяє уваги до виконання державних нормативних актів у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки.

Зокрема, були виявлені порушення вимог чинного законодавства, а саме: не забезпечено безпечні умови руху транспорту та пішоходів, на автодорозі відсутні протизсувні, протиповеневі, протиселеві, протилавинні, протиерозійні інженерні споруди спеціального призначення. Комісія міністерства відзначила, що роботи по зимовому утриманню дороги проведені у неповному обсязі, не систематично проводяться спеціальні обстеження та випробування мостів, не проводиться очищення підмосткових русел до і після паводкового періоду, не належним чином проводиться огляд стану підмиву опор мостів.

ЗІК