“Свобода”: бандерівська армія дійде до Донецька

Заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді Юрій Михальчишин каже, що настане день, коли у Донецьку теж відбудеться сесія на підтримку Степана Бандери. Таку думку він висловив під час позачергової сесії Львівської облради у четвер, 13 січня.
«Ця позачергова сесія Львівської облради є знаковою. Ми ще не одну таку сесію проведемо – у Львові, в Києві, і мені здається, що буде той день, коли ми таку сесію проведемо на вулицях Донецька. Наша бандерівська армія перейде Дніпро, перейде Донецьк, і викине ту синьожопу банду, яка сьогодні узурпувала владу, з України», – сказав він.

За словами Юрія Михальчишина, сьогодні проти Львова стоять три центри сили – Москва, Донецьк і Київ.

«Київ здався, і так само вони чекають, що здасться Львів, що Львів ляже, що прогнеться бізнес, що промовчить політична еліта, що мовчатимуть мешканці, а львівська міліція, так само, як київські «менти», буде ганяти патріотів. Та не буде такого, товариство, адже у нас з вами не просте місто, це не просто обласний центр – це місто, у якому Бандера жив, вчився і воював», – сказав депутат міської ради.

Юрій Михальчишин нагадав львів’янам, хто такі бандерівці.

«Бандерівці – це люди, які змусили москалів поважати українців. Коли Сталін захотів депортувати чеченців, то він цих гордих джигітів за одну ніч вивіз в товарних вагонах, а для того, щоб розправитись із бандерівцями, і двадцяти років було мало», – зазначив «свободівець».

На переконання Юрія Михальчишина, у Львові є своя бандерівська червоно-чорна влада, яка обрана народом.

«У Львові вони нам не можуть диктувати. Це у них там є президент, є куплені суди, є уряд і влада. У Львові у них влади немає, у них є генерал-губернатор, який був колись у Малоросії, – висловив переконання депутат міськради, – Але у нас, у Львові, є своя бандерівська червоно-чорна влада, яка є обрана народом. Ми цього президента не обирали, а тому зобов’язань перед ним ми жодних не маємо. Нехай вони думають, що хочуть, але вони у Бандери Героя не заберуть так само, як не заберуть в нас нашого міста».

За словами Юрія Михальчишина, історія вчить, що така влада, як сьогодні, навіть на багнетах не втримається, не те, що на гумових поліцейських кийках.

«Тому нехай не чекають, що бандерівці будуть по лісах ховатися, а вони їх там будуть виловлювати. Це ми їх будемо виловлювати на вулицях нашого українського міста», – резюмував «свободівець».

newsmarket.com.ua