Україною керують два клани масонів

За загальнонаціональною демократичною “Помаранчевою революцією”2004 року стояло таємне товариство храмовиків, більш відоме як Орден Тамплієрів. Інформація про це прозвучала на телеканалі «Інтер» у спеціальній програмі «Врата часу» («Брама часу» укр.), Присвяченій діяльності масонських лож в Україні.

За твердженням експерта Андрія Ватолкіна, слова якого приводилися в ефірі, сучасна історія України представляє ніщо інше як боротьбу двох католицьких таємних товариств – Ордена Святого Станіслава і Ордена Тамплієрів.

«Більшість силовиків Кучми призначалися з Ордена святого Станіслава», – зазначив він.

Експерт вважає, що вбиті взимку 2005 року міністр транспорту і зв’язку Анатолій Кирпа і міністр внутрішніх справ Юрій Кравченко також належали до Ордену Святого Станіслава, але поплатилися за те, що «дізналися зайве».

У той же час тамплієри мали своїх ставлеників серед заступників Міністра оборони України.

Перш за все тамплієрів нібито представляли колишній глава правління Національного банку України Володимир Стельмах, а також його учень, президент України у 2005-2010 рр.. Віктор Ющенко зі своєю дружиною Катериною Ющенко (Чумаченко).

«Дружина Ющенка взагалі була франко-масоном», – зазначив Ватолкін.

За словами ведучого програми Дмитра Овечкіна, банкір Стельмах прийняв масонство під час тривалої протягом п’яти років роботи радником Національного банку Куби.

«Куба – це єдина держава світу, де офіційно діє масонська ложа», – повідомив журналіст.

На підтвердження даної гіпотези телеглядачам продемонстрували введені при Стельмахові грошові купюри еквівалентом в 200 і 500 гривень з явно вираженими «масонськими символами», тобто з «Всевидячим Оком» і «Фонтаном Достатку» відповідно.

У програмі також були показані кадри отримання орденів Святого Станіслава главами Римського престолу Іоанном Павлом II і Бенедиктом XVI.

Журналістам вдалося записати короткий коментар керівника Ордену Тамплієрів Україні Олександра Яблонського, який заявив про поховання легендарної Чаші Грааля в околицях Середнянського замку. Він підкреслив, що «Середнянський замок і Кам’янець-Подільський магістрат» свідчать про вікову історію і постійній присутності тамплієрів на території країни.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, правління Ордена Тамплієрів до ночі з 16 на 17 січня 2000 року знаходиться в межах православного монастиря «Китаєва пустинь» (Київ). Після цього про це таємне співтовариство нічого відомо не було.

ЦензорНет