Міністерство освіти оприлюднило перелік рекомендованих посібників для шкіл

Міносвіти опублікувало оновлений перелік навчально-наочних посібників, електронних засобів навчального і загального призначення, обов’язкової ділової документації, допоміжних засобів навчання та шкільного обладнання, рекомендованих для дошкільних та навчальних загальноосвітніх закладів у 2010-2011 навчальному році. Про це повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки, молоді та спорту.
Перелік оприлюднено відповідно до наказу від 9 грудня 2010 року №1225 «Про проведення ревізії документів щодо надання грифа та свідоцтва про визнання відповідності педагогічним вимогам засобів навчання та обладнання навчального і спеціального призначення для дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів».

Обов’язковою умовою оснащення навчальних і методичних кабінетів, рекреацій, бібліотек та їдалень навчальних закладів обладнанням та засобами навчання, меблями і обов’язковою діловою документацією є додержання порядку щодо їх придбання за наявності відповідного грифа Міністерства або свідоцтва про визнання відповідності їх педагогічним вимогам.

Перелік вимог опубліковано в Інформаційному збірнику на сайті Міністерства  та Нормативній базі на порталі «Єдине освітнє інформаційне вікно України».