Луценко присягнувся українцям, що він не винен у тому, що йому “шиє” ГПУ

Партія “Народна самооборона” повідомила, що напередодні великого християнського свята Водохреща отримала першою звістку від свого лідера, екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який перебуває під арештом.
Заява Луценка з СІЗО передала прес-служба його партії. Колишній глава МВС зазначив:

“Дякую всім, хто підтримав мене і мою сім’ю. Ми це відчуваємо. Для нас це важливо. Клянуся перед Богом і людьми: я не винен у тому, що “шиє” мені за найвищим повелінням Генпрокуратура.

Єдиний смисл мого ув’язнення в камері смертників Лук’янівського СІЗО – це позбавлення мене можливості говорити вголос про відновлення бандократії в Україні.

Я, як і інші політв’язні, – військовополонені криміналу, що захопив владу в Україні. Їхня мета – знищення політопонентів і встановлення атмосфери страху задля безперешкодного пограбування країни та народу. Нинішня влада не має межі моралі і закону. Вони купили парламент, керують силовими відомствами, судами, прокуратурами. Єдине, чого вони бояться – опору людей.

Єдине, чого вони бояться – опору людей. Цей рік – час громадянської позиції кожного. Маятник української історії гойднувся в темний час. Все залежить від здатності українців захистити свою сім’ю, свою душу і свою історію. Не опускайте рук! Не мовчіть! Будемо єдині! Слава Україні! “.

Корреспондент.net