Молода українка продала свою дитину за 15 тис. євро

На лаві підсудних потрапило італійське подружжя – “покупці”, молода українка – “продавець” та четверо “помічників” – росіяни та італійці.
Італійські правоохоронці заарештували вісьмох осіб у справі про продаж немовляти. На лаві підсудних потрапило італійське подружжя – “покупці”, молода українка – “продавець” та четверо “помічників” – росіяни та італійці. Один з яких мав адвокатську практику. Слідчі встановили, що 20-річна жінка народила дитину в італійській області Кампанія, а за кілька місяців після пологів продала її безплідній парі з містечка Кассіно за 15 тис. євро.

Пара заявила всім сусідам, що хлопчик є їхнім сином, виводила його на прогулянки, водила до педіатра. Саме лікар і запідозрив обман: за генетичними ознаками хлопчик не міг бути сином даної пари. Тому педіатр поділився своїми сумнівами з правоохоронцями. Слідство тривало упродовж кількох місяців, у результаті було встановлено увесь ланцюжок від “помічників”-росіян та адвоката, який намагався підготувати документи для “прикриття” справи, до біологічної матері-українки.

Всі шестеро фігурантів справи перебувають під домашнім арештом, повідомляє Укрінформ.