Закарпаття: Віктор Феєр офіційно представлений як новий голова Іршавської райдержадміністрації

У вівторок, 18 січня, на 9.00 київського часу в Іршаві в залі районного будинку дитячої творчості на офіційне представлення першого керівника Іршавського району зібралися працівники райдержадміністрації, керівники органів виконавчої влади районного рівня, представники трудових колективів, депутати районної ради.
Перший заступник голови облдержадміністрації Бушко І.І. зачитав розпорядження Президента України Януковича В.Ф. про призначення Феєра Віктора Івановича головою Іршавської районної державної адміністрації. Іван Іванович привітав Віктора Івановича із високим призначенням та побажав йому успіхів у вирішенні тих завдань, які сьогодні ставляться керівництвом країни перед органами виконавчої влади базового рівня в цілому та на Іршавщині зокрема. Бушко І.І. дав коротку характеристику соціально-економічному розвитку району за минулий 2010 рік, вказав на певні упущені можливості.

Феєр В.І. концептуально виклав своє особисте бачення розвитку рідного району, в тому числі і шляхом залучення інвестицій. Завдання, які ставить перед собою новий голова державної адміністрації, зробити Іршавський район привабливим для вкладення капіталу як іноземного, так і вітчизняного.

Бушко І.І. подякував за пророблену роботу попередньому голові райдержадміністрації Устичу В.І..

Вітання із призначенням та відкритість до співпраці із новопризначеним головою державної адміністрації Феєром В.І. висловив голова райради Сухан С.В..

Від однопартійців – регіоналів, депутатського корпусу райради та працівників державної адміністрації вітальний виступ був від депутата райради, начальника відділу освіти райдержадміністрації Белей Г.Д..

Іршавська РДА