Закарпаття: У Міжгір’ї відбувся Новорічно-Різдвяний Кубок із волейболу

У Міжгірському районі Закарпаття провели новорічно-різдвяний кубок з волейболу. У турнірі взяли участь найзавзятіші волейболісти району, котрі, незважаючи на свята, які, як правило, проводяться у родинному колі, зібралися в шкільному спортзалі Міжгірської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 для того, щоб визначити, хто удостоїться першого волейбольного трофею 2011 року. Новорічно-різдвяний кубок між собою розіграли волейбольні команди райцентру.
Подібні змагання вже три роки поспіль організовує відділ у справах сім’ї, молоді і спорту Міжгірської райдержадміністрації.

Найсильнішим колективом цього разу став “Березовий віник”, який з рахунками 2:1 здобув дві вольові перемоги, здолавши команди “Освіта” та “Ліцей”. Другими стали освітяни, які у надпринциповому протистоянні за мінімальної переваги здолали ліцеїстів.

Отож, цьогорічний новорічно-різдвяний кубок дістався новоспеченій команді з райцентру — “Березовому вінику”. Склад переможців: брати Євген і Владислав Бундзяки, Сергій Пряха, Ростислав Токар, Владислав Бельков, Едуард Кічковський, Ярослав Стегачов, Василь Черничка, Петро Чорней.

Кращим гравцем турніру визнано капітана команди “Освіта” Олександра Бланка.

Андрій ГОЛОДНЯК, “Верховина” для mizgir.com.ua