Site icon zakarpatpost.net

Закарпаття: У Міжгір’ї відбувся Новорічно-Різдвяний Кубок із волейболу

У Міжгірському районі Закарпаття провели новорічно-різдвяний кубок з волейболу. У турнірі взяли участь найзавзятіші волейболісти району, котрі, незважаючи на свята, які, як правило, проводяться у родинному колі, зібралися в шкільному спортзалі Міжгірської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 для того, щоб визначити, хто удостоїться першого волейбольного трофею 2011 року. Новорічно-різдвяний кубок між собою розіграли волейбольні команди райцентру.
Подібні змагання вже три роки поспіль організовує відділ у справах сім’ї, молоді і спорту Міжгірської райдержадміністрації.

Найсильнішим колективом цього разу став “Березовий віник”, який з рахунками 2:1 здобув дві вольові перемоги, здолавши команди “Освіта” та “Ліцей”. Другими стали освітяни, які у надпринциповому протистоянні за мінімальної переваги здолали ліцеїстів.

Отож, цьогорічний новорічно-різдвяний кубок дістався новоспеченій команді з райцентру — “Березовому вінику”. Склад переможців: брати Євген і Владислав Бундзяки, Сергій Пряха, Ростислав Токар, Владислав Бельков, Едуард Кічковський, Ярослав Стегачов, Василь Черничка, Петро Чорней.

Кращим гравцем турніру визнано капітана команди “Освіта” Олександра Бланка.

Андрій ГОЛОДНЯК, “Верховина” для mizgir.com.ua

Exit mobile version