Другокласники зайнялися оральним сексом на очах у вчителя

Каліфорнійська влада проводить розслідування: яким чином другокласники – хлопчик та дівчинка – змогли зайнятися оральним сексом на очах всього класу і, зокрема, вчителя.

“Нас цей інцидент просто застав зненацька. Звичайно, нам важко зрозуміти, як це взагалі могло статися”, – заявив представник школи зі зв’язків з громадськістю.

Інцидент стався ще минулого тижня, але керівництву школи стало відомо про це лише в середу. Навчальний заклад вибачився перед батьками учнів. Ім’я вчителя тримається в таємниці.

Батьки школярів кажуть, що для маленьких дітей “є природньо цікавитися людським тілом, і вони схильні до розвідки. Але, звичайно, ми повинні працювати з дітьми, щоб переконатися, що вони розуміють, що для всього є належний час, місце і спосіб”.

Вони вважають, що якщо інциденти підтверджені, то необхідно розповісти дітям, що “вони не винні”, і що провина лежить на вчителях та інших дорослих за їхню “кричущу відсутність контролю”.

Інші ж стверджують, що деякі учні в класі мають проблеми з поведінкою і це не відповідальність вчителів – няньчити дітей: “вони там, щоб навчати їх”.

Нагадаємо, у травні вже був схожий інцидент у Каліфорнії. Вчитель школи міста Окснард був звинувачений в тому, що бачив, як двоє учнів займалися оральним сексом прямо в кабінеті, де перебували інші школярі, і нічого не зробив.

Інцидент стався, коли інші учні дивилися фільм, що, втім, не завадило їм відволікатися на парочку і знімати те, що відбувається камерами мобільних телефонів.

Викладач, який перебував у кабінеті під час інциденту, учасниками якого були хлопчик восьмого класу і дівчинка сьомого класу, був відправлений в оплачувану адміністративну відпустку.

tsn.ua