Закарпаття: Голова обласної ради Іван Балога ознайомився з перспективами розвитку Ужгородщини

Голова Закарпатської обласної ради Іван Балога побував на Ужгородщині, де ознайомився з перспективами розвитку району, провів прийом громадян з особистих питань та оглянув об’єкти соціально-культурного призначення на території Невицької сільської ради.
Голова районної ради Михайло Фединець виклав основні питання, які будуть вирішуватись депутатським корпусом району протягом шостого скликання. В основному це – будівництво нових шкіл, дошкільних закладів, а також вирішення питання щодо твердих побутових відходів.

Того ж дня Іван Іванович провів прийом громадян з особистих питань. Люди порушували питання стосовно розвитку соціальної та культурної сфер, впорядкування доріг, надання матеріальної допомоги на оздоровлення тощо. Всі заявники отримали позитивну відповідь з порушених питань.

Відтак голови обласної та районної рад Іван Балога та Михайло Фединець, – розповідає головний спеціаліст організаційного відділу виконавчого апарату районної ради

Галина Барканова, – відвідали Невицьку ЗОШ та сільський дошкільний заклад. У розмові з керівниками цих закладів було окреслено низку завдань, у вирішенні яких голова обласної ради пообіцяв підтримку та допомогу.

Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Закарпатської обласної ради