Закарпаття: ДАІшники під час Всеукраїнського рейду виявили більше 400 п’яних водіїв за кермом

Пройшов лише тиждень, як закінчився Всеукраїнський рейд під умовною назвою «П’яний водій – злочинець!», в ході якого працівниками Державтоінспекції Закарпаття було виявлено понад 400 водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння.
По закінченню рейду начальник ДАІ Закарпаття Михайло Бойчук сказав, що робота в даному напрямку не припиниться і надалі, адже саме з вини нетверезих водіїв трапляється чимала кількість ДТП. На сьогодні інспекторами ДАІ вже виявлено 658 таких водіїв, але для деяких і це не наука.

Так, 21 січня о 22.15 год., 28-річний водій «Ауді-80» перебуваючи в нетверезому стані, рухаючись в сторону м. Мукачево, в селі Гать Берегівського району, виїхав на смугу зустрічну руху, де скоїв зіткнення з автомобілем марки «Форд-Мондео», водій якого також був під впливом алкоголю. Результати ДТП трагічні. Пасажир автомобіля «Ауді-80» від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці, водій цього ж авто та пасажир «Форду» з тілесними ушкодженнями були доставлені до районної лікарні.

Наразі обидва автомобілі знаходяться на штрафмайданчику.

ВДАІ УМВС України в Закарпатській області