У Давосі відкривається Всесвітній економічний форум-2011

До Давосу злітаються світові лідери. Всесвітній економічний форум у швейцарському курорті манить, як мед: упродовж 4-х днів сильні світу цього обговорюватимуть глобальну економічну кризу, тероризм, США та Китай, а також розважатимуться на ексклюзивних вечірках.
Їде на форум і українська делегація на чолі з Віктором Януковичем. У Президента України заплановані, зокрема, зустрічі з керівництвом МВФ, ООН та Світового банку.

Тема Давосу-2011 – “Нова реальність”. Фінансова криза перевернула наше життя, й її наслідки ми відчуватимемо ще довго – кажуть організатори форуму.

У Давосі очікують політичний бомонд світу: прем’єр-міністра Великої Британії Девіда Камерона, канцлера Німеччини Ангелу Меркель, Президента Франції Ніколя Саркозі, Президента Європейської Ради Германа ван Ромпея та інших. США пришлють міністра фінансів Тімоті Гейтнера.
Президент Росії Дмитро Медведєв відклав поїздку до Давосу через теракт у “Домодєдово”. Усього на Всесвітній економічний форум збираються приїхати близько 2,5 тисяч делегатів.

24tv.com.ua