Ужгород: 24 лютого у ПаДіЮні — романтичне шоу “Стріли Амура”

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало проведення в Ужгороді (Падіюн) 24 лютого романтичного шоу «Стріли амура». Молодіжна громадська організація Асоціація Молодіжних Ініціатив Краю спільно з МСІ „Тиса” запрошують усіх не тільки бути глядачами, але й взяти участь у шоу.

Петро Ренжин, голова ГО АМІК, розповів, що акція орієнтована на молодь. Основна її ідея – познайомити між собою людей та організувати дозвілля молоді. «У нас в Ужгороді немає таких молодіжних шоу. Навчальні заклади проводять різноманітні заходи до Дня Валентина, проте на постійній основі жодне таке шоу не діє», — сказав П. Ренжин та наголосив, що це не разова подія, її планують організувати на постійній основі (кожні 2-3 місяці).
Самому шоу передуватиме кастинг – охочі повинні до 13 лютого надіслати на електронну адресу оргкомітету фото та анкету. Після відбору 5 хлопців і 5 дівчат стануть учасниками шоу, що складатиметься з 3 частин – представлення молодих людей та бесіда з ними ведучого. Потім самі ж учасники оберуть 3 осіб, які продовжать змагання (таємним голосуванням «позбавлятимуться» конкурентів та осіб протилежної статі). Після подальших бесід хлопці і дівчата таємно обиратимуть свою симпатію. Якщо вибір співпаде, то пара отримає приз – романтичну вечерю в одному з ресторанів, інші отримають заохочувальні призи. Вік учасників не обмежують, проте у ході кастингу підбиратимуть пари приблизно одного віку. Одна з основних умов – вміння спілкуватися, підтримувати бесіду. До шоу хлопці і дівчата не будуть знайомі.
Вхід на подію – вільний.
Якщо пари продовжуватимуть стосунки, то невдовзі їм буде запропоновано шоу «Ложка дьогтю». У ньому зможуть взяти участь закохані, які перевірять те, на скільки добре знають один одного.
На Закарпатті це романтичне шоу уперше було організоване студентами-медиками на святкуванні першої річниці заснування Асоціації Молодіжних Ініціатив Краю у лютому 2001 року і мало чималий успіх.