Ужгород: “Дует” міліціонерів викрав у городянина банківську зарплатну картку

Прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу стосовно двох працівників патрульної служби за фактом крадіжки у закарпатця з банківської картки 940 гривень.

Прокуратурою області відносно працівників патрульної служби ЛВ на станції м. Мукачева УМВС України на Львівській залізниці старшого сержанта міліції В. та його колеги – сержанта міліції порушено кримінальну справу за фактом зловживання владою та службовим становищем та крадіжки в ужгородця з банківської картки 940 грн., (ч.3 ст. 364, ч.2 ст. 185 КК України).

За інформацією виконувача обов”язків прокурора області Руслана Біловара, як з”ясувалося з 6 на 7 січня близько другої ночі до ужгородця О. на залізничному вокзалі станції м. Мукачева, підійшли двоє працівників патрульної служби, з метою перевірити його документи.

Відтак міліціонери здійснили особистий огляд ужгородця, під час якого вкрали у нього зарплатну картку з якої невдовзі зняли залишок зарплати у сумі 940 грн.

Це було зафіксовано фотокамерою банкомату – на фотознімку, з зарплатної картки, яка належить гр.О. о 02.43 год. знімали кошти працівники міліції.

Прокуратурою області порушено відносно міліціонерів кримінальну справу за фактом зловживання владою та службовим становищем та крадіжки

Матеріали кримінальної справи направлено Закарпатському транспортному прокурору для організації досудового слідства.

Хід розслідування вказаної кримінальної справи прокуратурою області взято на контроль.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області