Закарпатець-“регіонал” Шуфрич візьме участь в інтелектуальній телегрі “Що? Де? Коли?”

Заступник секретаря Ради безпеки і оборони Нестор Шуфрич увійшов до складу однієї із команд знавців, які візьмуть участь у новому форматі інтелектуальної телевізійної гри «Що? Де? Коли?», яку телекомпанія «Інтер» має намір запустити в ефір наприкінці лютого.
Усього у рамках шоу передбачено 8 команд: команда акторів, команда естрадних виконавців, команда спортсменів, команда ведучих телеканалу «Інтер», команда «Студії Квартал-95», команда зоряних одеситів і дві збірні команди політиків.

Крім Шуфрича, до складу команд увійдуть українські та російські знаменитості: російські актори Юрій Стоянов, Марат Башаров, Сергій Писаренко та Євген Дятлов, футбольні тренери Олег Блохін та Олексій Михайличенко, депутати Верховної Ради, члени фракції Блоку «Наша Україна-Народна Самооборона» Микола Катеринчук та Ольга Герасим’юк.

Знавці змагати муться не тільки з телеглядачами, але й один з одним: усі команди будуть розділені на пари, і тільки та команда, яка обіграє телеглядачів з кращим рахунком, стане переможцем у парі.

«Під час гри ми побачимо, як знаменитості працюють у команді, як вони проявляють себе у дійсно стресовій ситуації, як вони думають насправді, не по писаному тексту кажуть, не роль грають, а думають», – сказав ведучий програми Олександр Андросов.

На шоу також запросять іменитих знавців: Олександра Друзя, Олександра Рубіна, Єлизавету Овдєєнко та ін .

«Українські новини»