Ужгород: Міська влада приймає австрійців, голландців та гостей із Баку

Австрійці, а саме представники компанії “AVE”, котра здійснює свою діяльність в 9 країнах Європи, презентували в Ужгороді проект стратегії поводження з відходами.
Як відомо, ця компанія вже кілька літ працює на Закарпатті – близько 5 років у Виноградові, більше року в Мукачеві. Ужгородська влада (на фото: топ-менеджмент компанії “AVE” з міським головою Віктором Погорєловим) отримала пропозиції щодо роботи у зборі, вивезенні та утилізації сміття. Міське керівництво поставило представникам компанії конкретні питання і вивчатиме всі деталі для прийняття рішення.
Тим часом гості з Голландії, а саме представники благодійної організації “Help Україна”, мають бажання будувати в місті або районі реабілітаційний центр для постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС. Їхню ідею та конкретні пропозиції так само розглядатиме ужгородська влада, аби визначитися з рішенням і дати конкретну відповідь.
Також цієї середи міський голова Віктор Погорєлов зустрівся з представниками Азербайджану, а саме – мерії Баку. Йшлося про майбутню співпрацю, і не виключено, що незабаром Ужгород матиме ще одного партнера, – повідомляють у прес-службі Ужгородської міської ради.

Сайт Ужгородської міської ради