Ужгород: Проїзд в ужгородських “маршрутках” коштуватиме 1 гривню 75 копійок з 1 лютого

Про це домовились, уклавши відповідну угоду терміном на два місяці, виконавчий комітет Ужгородської міської ради в особі міського голови Віктора Погорєлова та підприємці, котрі здійснюють автомобільні пасажирські перевезення в Ужгороді, а саме – Асоціація автомобільних пасажирських перевізників Закарпатської області.

Домовленості з перевізниками міська влада прагнула, враховуючи потребу поетапного наближення діючих тарифів на пасажирські перевезення до економічно обґрунтованих витрат і, звісно, в інтересах ужгородців.

“Я задоволений тим, що підприємці-перевізники з порозумінням поставилися до тих, хто щодня користується маршрутками, і для кого здорожчання проїзду в міському транспорті не пройшло непоміченим. Міська влада готова в разі значного підняття в державі цін на паливно-мастильні матеріали повернутися до питання ціноутворення на пасажирські перевезення в Ужгороді”, – так прокоментував домовленість міський голова Віктор Погорєлов, – повідомили  zakarpatpost.net  в прес-службі Ужгородської міської ради.

zakarpatpost.net