Закарпаття: В Ужгороді відзначили День вшанування ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони

28 січня в управлінні МНС в Закарпатській області відзначили День вшанування ветеранів та пенсіонерів Пожежної охорони.

У привітальному слові керівник обласного управління МНС Мирослав Щербей висловив присутнім слова вдячності за їх вклад у становлення та розвиток пожежної служби Закарпаття, які свій багатий життєвий досвід боротьби з пожежами та збереження матеріальних цінностей від вогню передали молодому поколінню. Впродовж свого трудового життя вони виховали цілу плеяду вогнеборців нового ґатунку, фахівців, які гідно продовжують найкращі традиції старших поколінь.

Окрім того, за високі професійні досягнення, особистий внесок у розвиток пожежної охорони краю, активну участь у громадському житті управління та з нагоди свята трьох ветеранів – Івана Корпанця, Тиберія Русина та Ернеста Буряса було нагороджено відзнакою «Знак пошани ГУ МНС України в Закарпатській області». Іван Гондорчин – голова ради ветеранів УМНС в Закарпатській області, нагороджений медаллю Державного департаменту пожежної безпеки МНС України «За доблесть і звитягу», ще 15 пенсіонерів заохочено грамотами та грошовими преміями облуправління МНС

Прозвучали слова подяки і від ветеранів за те, що їх не забувають, сприяють у вирішенні побутових проблем та організовують такі зустрічі.