Закарпаття: На українсько-угорському кордоні затримали “мобільну” контрабанду

Співробітники пункту пропуску «Тиса» затримали у Закарпатській області контрабанду мобільних телефонів.
У вантажівці “Рено”, якою з Угорщини в Україну везли понад 20 тонн паперу, прикордонно-митна оглядова група виявила 323 різних засобів зв’язку марок “Нокія” та “Самсунг”. Телефони були заховані під спальним місцем водія, 50-річного громадянина України, а також під обшивкою стелі та бокових стінок кабіни.

Вантажівку відправили на поглиблену перевірку через те, що  замотаний  по периметру причепа трос давав можливість відкривати двері,  не зірвавши при цьому пломбу. У причепі знайшли  3 нових колеса до вантажного автомобіля.

Виявлену контрабанду, вартістю понад 270 тисяч гривень, вилучили разом з транспортним засобом  та товаром. Загальна сума оцінки конфіскату складає майже 670 тисяч гривень.

Варто сказати, що на цей момент експерти оцінили інші дві чималі партії контрабанди, затримані в пункті пропуску “Тиса” минулого тижня. Зокрема, вантажний автомобіль “Рено” та 5 позашляховиків “Хюндай”, які він перевозив, оцінили  в 1мільйон 380 тисяч гривень, а”Мерседес” та 2 392 пари взуття, що незаконно завантажили в його причеп, у  майже 600 тисяч гривень.

Держприкордонслужба України