На Закарпатті достроково припинено повноваження керівництва обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Колишній голова закарпатської організації Євген Ярина під час зустрічі з журналістами обласних ЗМІ у четвер, 3 лютого оприлюднить ситуацію, яка склалася в обласній організації партії.

Рішенням Політради партії було достроково припинено повноваження голови Закарпатської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Євгена Ярини та Ради облорганізації. Про це повідомив газеті “НЕДІЛЯ” заступник голови партії, голова Центрального виконавчого комітету Віталій Ковальчук. За його словами, у Політичної ради партії були усі підстави, аби змінити керівника Закарпатської організації.
 
«За останні кілька місяців діяльність пана Ярини на Закарпатті була достатньо провокативною по відношенню до політики партії. Тож рішення про відсторонення його від керівництва обласною організацією, яке Політрада партії ухвалила ще в грудні 2010 року, є цілком закономірним. Вважаю, що Політрада партії вчасно зробила відповідні висновки, що у свою чергу дало змогу уникнути ситуації, коли лідер регіональної партійної організації розглядає партію як власний бізнес та підбирає членів партії за особистими уподобаннями, а не за спільними поглядами та принципами», – переконаний заступник голови партії.
 
Політик повідомив про те, що на Закарпатті вже відбулася перереєстрація членів партії «УДАР Віталія Кличка». «Наступний крок – проведення 6 лютого загальних зборів, під час яких буде обрано нове керівництво облорганізації. До часу проведення зборів виконуючим обов’язки голови Закарпатської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» призначено Валерія Пацкана. Тобто на сьогоднішній день пан Ярина не має жодного відношення до керівництва Закарпатською обласною організацією партії», – зазначив Ковальчук.
 
«Хочу відмітити, що з самого початку нашої діяльності, а особливо під час останніх місцевих виборів, ми постійно наголошували на тому, що «Український Демократичний Альянс за Реформи» – це команда однодумців, яку об’єднують спільні цінності та принципи діяльності. Про це говорив лідер партії Віталій Кличко під час зустрічей з виборцями у різних регіонах нашої країни. Ми не відступаємо від цих позицій і ще раз наголошуємо – нам не по дорозі з тими людьми, для кого партійна робота є можливістю задовольнити власні амбіції чи реалізувати свої фінансові плани», – наголосив Віталій Ковальчук.
 
Колишній голова обласної організації партії “Удар” Євген Ярина подасть свою версію подій. Початок прес-конференції о 15 годині у прес-центрі “НЕДІЛІ”.
 
газета “НЕДІЛЯ”

nedilya.at.ua