Тарас Стецьків звернеться до Генпрокурора щодо голосування карткою Ар’єва

Нардепи від НУ–НС звернуться до ГПУ з проханням порушити кримінальну справу відносно незаконного голосування 1 лютого за внесення змін до Конституції карткою їхнього колеги Володимира Ар’єва.
“Ми будемо звертатися зараз до Генеральної прокуратури щодо порушення кримінальної справи по факту незаконного голосування карткою народного депутата, який знаходиться у закордонному відрядженні”, — повідомив журналістам народний депутат, член фракції НУ–НС Тарас Стецьків.

За його словами, вчора голосування відбувалося за допомогою дубліката картки Володимира Ар’єва, оскільки оригінал був особисто у нього.

“Я думаю, тут мало місце те, що один із депутатів мав, очевидно, підійти до керівника апарату ВР Бориса Зайчука, взяти цю картку у незаконний спосіб і десь її використати у якомусь місці”, — сказав він.

Тарас Стецьків запевнив, що цим дублікатом з місця Володимира Ар’єва ніхто не голосував, оскільки сам Стецьків сидить поруч з Ар’євим і вчора на місці останнього нікого не було. Депутат наголосив, що з’ясувати, з якого місця голосували дублікати-картки, можна тільки вилучивши результати голосування, але це можна зробити у рамках кримінальної справи.

УНІАН