У Великобританії відкрили готель …для курей!

31-річний житель графства Корнуолл (південний захід Англії) Девід Робертс, відкрив готель для курей. Готель почав працювати кілька місяців тому, однак місцеві журналісти дізналися про його існування лише тепер.
Зі слів підприємця, він вирішив відкрити готель для птиці, щоб полегшити життя місцевим фермерам. “Якщо господарям курей кудись терміново треба поїхати, вони можуть залишити свою птицю в нашому готелі”, – пояснив Робертс.

Найзавантаженішим для готелю періодом став сезон різдвяних і новорічних свят – всі місця в курниках виявилися зайнятими, оскільки багато фермерів вирішили поїхати на канікули, а за їхніми курками нікому було доглядіти.

Проживання однієї курки в спеціалізованому готелі обійдеться в 2 фунти і 75 пенсів. Крім ночівлі в комфортабельному курнику постояльцям також пропонується сніданок, обід і вечеря на свіжому повітрі, а також денні прогулянки. Тим, хто вирішить залишити в курячому готелі відразу кілька птиць, надаються знижки, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на Oddity Central.