Закарпаття: У квітні в Ужгороді шукатимуть шляхи вдосконалення механізму розвитку економіки України

11-16 квітня Ужгородський національний університет, Асоціація економістів Закарпатської області та Закарпатська обласна державна адміністрація проведуть в м. Ужгород міжнародну науково-практичну конференцію на тему «Вдосконалення механізму розвитку економіки України в умовах ринкових відносин».
В тематиці конференції буде представлено чотири секції: «Теоретичні проблеми розвитку економіки та підприємництва  в Україні  в умовах європейської інтеграції», «Шляхи вдосконалення економічного механізму діяльності підприємств в сучасних умовах господарювання», «Вплив фінансово-кредитних відносин на розвиток економіки України в умовах ринку», та «Туристична діяльність: проблеми та перспективи розвитку».

За результатами конференції буде опубліковано збірник наукових статей учасників конференції у окремому виданні Наукового вісника Ужгородського національного університету (серія «Економіка»), що входить у перелік видань, затверджений ВАК України.

Про умови участі в конференції можна дізнатися на сайті Ужгородського національного університету, або за телефонами:   +38  0312 23 31 79,   +38 0312 61 46 47, +38 099 032 00 29

Прес-служба УжНУ