Ужгород: Учасники з 8 країн Європи приїхали на парад байкерів на… возах

Ужгород знову став центром злету байкарів. Уже вп’яте сюди приїжджають мотоциклісти з різних країн Європи.  Та, оскільки засніжені дороги непридатні для їзди на двоколісному, то сьогодні гості використовують інший вид транспорту, місцевий. Колоритні циганські брички до вподоби усім.

“Завжди подобається приїжджати в Ужгород, дуже подобається. Тепло, добре, хоча і далеко, але гарно. Головне не поїздка, головне зустріч, друзі, події, все нове, все класно”, – каже байкер, Вороніж (Росія) Паштет.

“Це унікальний парад байкарів на зимовий період часу. Тому сьогодні уде шоу в місті Ужгороді. Люди, я думаю, тут вже звикли”, – каже байкер (Нікополь) Банзай.

Саме у лютому байкери відзначають день народження місцевого клубу. Тож охочих відсвяткувати вистачає.

”150 людей приїхало в цьому році. Приїхало ще, завжди приїжджали поляки, венгри, словаки, а в цьому році приїхали щ е із Словенії”, – каже організатор злету Шоня.

10 бричок, які курсують містом на зимовому злеті – власність місцевих ромів. Щоденного заробітку у них практично немає, тож такому – одноразовому, вони завжди раді. За 100 гривень готові попрацювати.

“Коли їдуть, нас замовляють, ми прийдемо. А ні – то ні. Культурно щоб було, нормально, щоб нас не ображали, то і ми не образимо”, – каже власник брички Віталій.

Байкери, що приїхали відпочити на Закарпаття, дають душі волю. Комусь до вподоби місцеві дівчата, інші у захваті від природи, а декому зле від алкогольного отруєння. Проте, єдине, що їх об’єднує – позитивні враження.

”Найкращі враження від спілкування з людьми, з нашими байкерами”, – каже байкер Банзай.

В Ужгороді байкери проведуть усі вихідні. Вдень на свіжому повітрі. Щойно вечоріє, – ховаються у клубах. А вже навесні приїдуть сюди на мотоциклах.

24tv.ua