Ющенко: В Україні не слухають головного свідка!

Справі про отруєння Віктора Ющенка не вистачає публічності. Так заявляє сам потерпілий.
Третій Президент України звинувачує Генпрокуратуру в однобокому розслідувані резонансних злочинів. Мовляв, у його справі ще багато несказаного, але розкривати всі карти – поки не час.

”У моїй справі по отруєнню є багато нюансів, які я бачу, що нова команда пробує видавати на-ура, і сама з собою дискутує. Прийде момент, коли б я хотів заговорити по обставинах нових більш повніших із журналістами. Повинна трапитися публічність. Бо є справи, які до якоїсь міри можуть бути тестом для правосуддя українського, починаючи від справи з Георгієм Гонгадзе, коли можемо роками не чути думку головного свідка”, – каже Президент України (2005 -2010 рр.) Віктор Ющенко.

Політик не виключає, що колишній генерал МВС Олексій Пукач, даючи свідчення, виходив з політичних мотивів. Іншими словами, від когось міг відвести удар, а когось – навпаки підвести під монастир.

Нагадаємо, востаннє екс-президента викликали до Генпрокуратури 21 січня. Перед тим генпрокурор Віктор Пшонка не виключав, що отруєння Віктора Ющенка в 2004 році не було взагалі, і зазначив, що наполягатиме на повторному аналізі крові постраждалого.