Site icon zakarpatpost.net

Закарпаття: Житель Ужгорода, убивши сестру дружини, повісився на березі річки

Трагічна історія сталася у минулі вихідні: житель обласного центру Закарпаття м.Ужгород убив рідну сестру своєї дружини, після чого повісився сам.

Як повідомили в Ужгородському МВС України в Закарпатській області, трагедія трапилася в одній з квартир по вулиці Щедріна, де проживала, на перший погляд, цілком нормальна родина – чоловік, дружина і дочка.

4 лютого господиня квартири святкувала свій день народження і ввечері чекала в гості рідну сестру. Та спочатку передзвонила, попередивши, що не зможе прийти, але пізніше, передумавши, все-таки прийшла. Після тривалого застілля господиня з дочкою пішли спати, а чоловік з родичкою залишилися ще за столом. О 6 годині ранку господиня квартири прокинулася і вийшла до сусідньої кімнати. Картина, яку вона застала, привела її в шок: на підлозі в калюжі крові лежало спотворене тіло її сестри. На тілі та обличчі видно було безліч колото-різаних ран. Жінка, розбудивши дочка і чоловіка, почала з’ясовувати, що сталося. Поки вони в шоці бігали по квартирі, чоловік схопив мотузку і вийшов на балкон. Там, прив’язавши її до перилла, спробував повіситися, але в цьому йому завадила дружина, яка вчасно вибігла слідом за чоловіком. Але навіть це не зупинило вбивцю: чоловік одягнувся і без зайвих слів пішов з дому. Рівно через годину співробітники міліції виявили його бездиханне тіло висить на дереві на березі річки Уж. Що саме відбулося між родичами в ту злощасну ніч, на жаль, вже ніхто не зможе з’ясувати. Співробітники міліції проводять зараз розслідування з даного вбивства. У загиблої жінки залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Як розповіла співробітникам міліції господиня квартири, її чоловік останнім часом любив випити, тому, не виключено, що кривава драма розігралася саме на грунті “білої гарячки”…

Exit mobile version