Закарпаття: Видавці та засновники більш ніж 30-ти видань України завітають на Закарпаття

Такі зустрічі є традиційними. Цього разу журналісти, директори, видавці більш ніж 30 видань України з робочим візитом перебуватимуть у Закарпатті з 10 по 14 лютого.

Всі вони є членами Співдружності інформаційних та рекламних видань України і прибувають до нашої області на запрошення члена цієї організації – газети “Закарпатські оголошення”, яке цими днями святкує своє 10-річчя. У програмі візиту заплановано зустрічі з керівництвом області, мас-медійниками, політиками,видавцями обласних ЗМІ,релігійними діячами,круглий стіл з видавничої справи, а ще, гості відвідають Мукачівський та Свалявський райони.

За словами головного редактора газети “Закарпатські оголошення” Мар’яни Кравчук, такі традиційні зустрічі сприяють популяризації нашого краю в інших регіонах України, адже цього року до нас завітають гості з провідних газет: Сімферополя, Кіровограда, Херсона, Нікополя, Запоріжжя, Черкас, Білої Церкви, Києва, Вінниці,Слов’янська,Рівного, Житомира, Одеси, Миколаєва, Луганська, Івано-Франківська, Чернівців,Мелітополя,Бердянська та інших міст України.

СПІВДРУЖНІСТЬ – це найбільша в Україні медіа-корпорація, у яку входять 35 провідних рекламно-інформаційних газет, тижневий наклад яких понад 1 млн. примірників.

zakarpatpost.net