Закарпаття: На кордоні з Угорщиною у поїзді “Будапешт-Москва” знайшли контрабандний ковбасний вантаж із Італії (ФОТО)

Прикордонники Чопського прикордонного загону спільно із співробітниками митниці припинили спробу незаконного переміщення через державний кордон м’ясних виробів з Італії.

Сьогодні  близько першої години ночі до  міжнародного  залізничного   пункту пропуску через державний кордон “Чоп-Дружба” (українсько-угорський кордон)  на в’їзд в України прибув пасажирський потяг № 16 сполученням “ Будапешт -Москва”.

Під час слідування від лінії державного кордону до станції Чоп в одному із вагонів охоронцями кордону  було помічено чоти сумки, що лежали в тамбурі  вагону та двох пасажирів, які поводили себе дещо підозріло.

Після появи прикордонників чоловіки  одразу перемістили сумки  до себе, що ще більше привернуло увагу  прикордонників.  По прибуттю  на станцію “Чоп” старшим зміни прикордонних нарядів та співробітниками митниці було прийнято рішення здійснити поглиблений огляд вище згаданих сумок. В результаті огляду з’ясувалось, що два мешканці Закарпаття 1976 та 1980 років народження, намагались ввезти в Україну не вказані в митній декларації готові м’ясні вироби італійського виробництва вагою близько 200 кг. на загальну суму 30472,53  грн.

Після  оформлення  відповідних  документів м’ясо продукти  було  передано  співробітникам  Чопської митниці .

Сергій  БРОВКО, начальник прес-служби  Чопського прикордонного загону