Ужгородський кондитер Штефаньо збудує шоколадне місто у Львові

Сьогодні, 11 лютого, у Львові розпочинається Свято шоколаду. Відкриття свята відбудеться о 15.00 у Палаці мистецтв (Коперника, 17).
Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, цьогорічне свято шоколаду проходитиме на трьох майданчиках, зокрема в Палаці мистецтв, на площі Ринок та на проспекті Свободи. У другий день, 12 лютого, відбудеться створення шоколадного міста. Будуватиме шоколадне місто відомий шоколатьє в Україні Валентин Штефаньо. 13 лютого презентуватимуть найдовший шоколадний торт, а 14 лютого кульмінацією забав буде святкування Дня усіх закоханих.

Під час міського свята працюватиме Музей шоколаду, де можна дізнатися про секрети у виробництві шоколаду та почути історію його виникнення. В музеї шоколаду для гостей відбудеться екскурсія та шоколадні частування.

Як повідомляють організатори, окрім всесвітньовідомого кондитера Валентина Штефаньо, своєю майстерністю поділиться на святі найвідоміший шоколатьє Росії – Єдуард Лєбедев.

Крім того, для гостей міста діятиме спеціальна пропозиція – усі хто 11-14 лютого придбають квитки на “Чудо-поїзд” чи “Чудо-бус”, отримають безкоштовне запрошення на Свято шоколаду 2011 у Палац мистецтв. Разом з вхідним квитком усі гості отримають шоколадні подарунки, в яких міститимуться спеціальні шоколадки “Свято шоколаду”.

ZAXID.NET