Закарпаття: Олександр Ледида зустрівся з керівниками Співдружності інформаційних та рекламних видань України

У п‘ятницю, 11 лютого, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся з керівниками Співдружності інформаційних та рекламних видань України. Керівник краю ознайомив гостей – серед яких були засновники видавці, директори та журналісти найбільшої в державі медіа-корпорації, з пріоритетами в діяльності обласної влади:

– Закарпаття – малоземельний край, дві третини якого складають гори та ліси. Зважаючи на це, а також вдале географічне розташування області, пріоритетами розвитку нашого регіону є розвиток туризму та рекреації. Очищення краю від сміття, будівництво сучасних сміттєпереробних заводів, запровадження екологічно чистих та енергозберігаючих технологій, залучення інвестицій та розвиток супутньої інфраструктури – першочергові завдання для обласної влади.

 У свою чергу, голова координаційної ради Співдружності інформаційних видань України, заслужений журналіст України Віктор Шпак розповів про діяльність організації, яку він очолює моменту створення – з 1998 року. За його словами, нині до Співдружності входять 35 провідних рекламних та інформаційних видань держави, загальний  тижневий наклад яких перевищує 1 мільйон примірників. Таке об’єднання зусиль видань різного спрямування допомагає ЗМІ ефективніше працювати на видавничо-поліграфічному ринку.
 Користуючись нагодою, керівник краю Олександр Ледида вручив грамоту Закарпатської облдержадміністрації Валерію Тимошенко – закарпатському представнику Співдружності інформаційних та рекламних видань України, видавцю газети «Закарпатські оголошення», яка, до речі, цими днями святкує своє перше десятиріччя.

 Прес-центр ОДА