Ужгород: Віктор Балога вручив юбіляру Володимиру Микиті орден Ярослава Мудрого ІV ступеня

З нагоди 80-річчя від дня народження народного художника України, академіка Академії мистецтв, лауреата Шевченківської премії Володимира Микиту удостоєно високої державної відзнаки – ордена князя Ярослава Мудрого ІV ступеня. Вручив її Міністр МНС, депутат облради Віктор Балога, який побажав ювіляру міцного здоров’я, родинного благополуччя та нових творчих успіхів в ім`я возвеличення рідного краю та Української держави.

Долучились до теплих слів – привітань голова облради Іван Балога та керуючий справами виконавчого апарату облради Михайло Попович, Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, голова Ужгородської райради Михайло Фединець, начальник головного управління з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму Закарпатської ОДА Ернест Нусер та інші.

Володимир Микита подякував присутнім за увагу до митців краю та зазначив, що всі нагороди для нього є дорогими, а їх митець має чимало, проте ця, отримана з рук Віктора Івановича, є одною з найцінніших, що зобов’язує іще старанніше і відповідальніше здійснювати творчі задуми і плани.

Прес-служба Закарпатської облради