На Марсі знайшли гігантське рукотворне зображення Сатани

Досліджуючи фотографії Марса, вчені побачили лик Сатани, створений живими істотами. Якщо їхня догадка вірна, то на Марсі таки було життя.

Шокуючу знахідку виявила на Марсі група віртуальних археологів на чолі з Джозефом Скіппером. Вивчаючи фотознімки поверхні планети на сайті Perspective View of Melas Chasma, зроблені марсіанським зондом “Марс-Експрес”, вони побачили на одній зі скель лик Диявола, висотою близько 100 метрів.

Першим незвичайне зображення побачив сам Скіппер, і, ознайомившись з ним, його колеги одностайно визнали, що їм вдалося виявити щось незвичайне.

Те, що лик Сатани – чийсь жарт, зроблений за допомогою фотошопу, Скіппер заперечує. За його словами, навряд чи хтось стане підробляти виставлені на сайті космічного агентства фотографії.

Однак скептики не можуть з ним погодитися і продовжують наполягати на тому, що це або гра тіні та світла, або справа рук людини, яка “підкоригувала” знімок. Скіппер, до речі, впевнений, що зображення Диявола висічено, тобто має реального автора.

А це означає, що на Червоній планеті колись існувало життя. На сусідніх скелях також виявлений ряд підозрілих зображень, на жаль, більш поганої якості.

До речі, з боків Сатани перебувають якісь підозрілі постаті – нібито, теж рукотворні. Вони позначені стрілками. Крайня ліва взагалі вражає. Здається, що зі схилу дивляться чиїсь очі. А саме обличчя немов би приховано шаром породи.

tsn.ua