П’ятеро закарпатців успішно виступили на Кубках України з легкої атлетики та багатоборства у приміщенні

27-28 січня у Запоріжжі відбулися змагання кубка України з легкої атлетики у приміщенні та кубка України з багатоборства у приміщенні.
У змаганнях прийняло участь п’ятеро наших спортсменів. Найкраще за всіх виступив рекордсмен області зі штовхання ядра Андрій Бородкін. У фіналі Андрій штовхнув металеву кулю на 19,75 м і посів друге місце.

Треба порадіти за третє місце 22-річного Романа Романенка, який у бігу на 3000 м фінішував із часом 8.15,15 хв. Це, можливо, і не дуже високий результат, але він приніс нашому стаєру медаль і вселив впевненість у своїх силах. Якщо врахувати вік юнака, то ми можемо мати справді хорошого бігуна не середні дистанції. Двадцятирічна Олеся Келемен у бігу на складній дистанції 400 м показала результат 57,31 сек., що принесло їй 11 місце. Доволі непоганий стартовий майданчик для розбігу в сезон. Стрибунка в довжину Юліана Гудзь посіла 15 місце, показавши у кращій спробі 5,53 м. На перший погляд нічого особливого, якби не вік спортсменки. Юліані всього 16 років, і її результат вище І спортивного налаштовує на оптимістичний лад. При відповідному відношенні до тренувань за 3-4 роки ця талановита дівчинка повинна вийти на високий рівень. Антон Потоцький теж прийняв участь у фінальному забігу на 3000 м, але на фініші був тільки п’ятнадцятим.

Із п’яти закарпатських спортсменів, які взяли участь у змаганнях, троє представляють ФСТ «Динамо» і двоє – МОН. Було б взагалі непогано, якби до них могли приєднатися спортсмени ФСТ «Спартак», «Колос», «Локомотив», «Україна». Останні два-три роки в цьому виді спорту, не дивлячись на відсутність елементарних умов, ми досягаємо досить непоганих результатів, і це радує. Королева спорту повинна посідати відповідне місце серед інших видів.

“Спорт тайм”