Закарпаття: У пункті пропуску “Дякове” у румуна вилучили 450 пачок контрабандних сигарет

15 лютого близько 21:00 в міжнародному пункті пропуску «Дякове» на україно-румунському кордоні Мукачівського прикордонного загону, прикордонним нарядом з огляду транспортних засобів та інспектором митної служби, при виїзді з України у 27- річного громадянина Румунії в конструктивних особливостях автомобіля «MERSEDES VITO» під час здійснення огляду його особистих речей та транспортного засобу було виявлено прихованих 450 пачок сигарет марки «JING-LING» та «Pall Mall».
Виявлені сигарети знаходилися в пустотілій порожнині задньої дверки , в пустотілій порожнині саббуфера та в пустотілій порожнині бокових стінок мікроавтобуса.

Доступ до прихованих сигарет став можливий після демонтажу обшивок бокових частин стінок та обшивки задньої дверки мікроавтобуса, демонтажу частини заднього бампера мікроавтобуса та демонтажу динаміка саббуфера.

У зв’язку з тим, що громадянин Румунії контрабандний товар намагався незаконно вивезти використовуючи конструктивні особливості свого автомобіля – мікроавтобус «MERSEDES VITO» було вилучено разом із цигарками.

Загальна вартість затриманої контрабанди становила – близько 115 тис. грн.

Едуард Стеблюк, прес-секретар начальника Мукачівського прикордонного загону