У Львові 50 літераторів проведуть шестигодинний марафон “Рідною мовою”

21 лютого, в Міжнародний день української мови, з 15.00 до 21.00 у великій сесійній залі Львівської міської ради відбудеться Всеукраїнський письменницький марафон «Рідною мовою» – шість годин прозового та поетичного слова, співу та музики від письменників, поетів та музикантів з усієї України.
Як повідомляють організатори, до участі запрошують усіх небайдужих. Акція неполітична та некомерційна, її головне завдання – підтримка української мови.

У заході візьмуть участь понад 50 громадських діячів, поетів з різних міст України, серед яких Роман Іваничук, Василь Герасим’юк, Ігор Калинець, Мар’яна Савка, Маріанна Кіяновська, Галина Вдовиченко, Людмила Таран, Дмитро та Віталій Капранови, Ніна Бічуя, Андрій Содомора, Грицько Семенчук, Галина Павлишин та інші.

Львів’яни та гості міста зможуть послухати марафон українських письменників завдяки прямій радіотрансляції на площі Ринок.

Довiдка

Під час марафону можна проводити прямі включення. За детальнішою інформацією потрібно звертатися до Мар’яни Савки (067-760-10-82), Маріанни Кіяновської (067-720-93-41) або Уляни Гнідець (067-876-97-97).

ZAXID.NET