Фотограф, задивившись на Герман, ледь не розбив дорогоцінну статуетку Дега

Один з фотографів випадково зачепив скульптуру всесвітньо відомого імпресіоніста Едгара Дега, коли фотографував Ганну Герман.

Під час відкриття Великого скульптурного салону в київському “Мистецькому арсеналі”, один з фотографів випадково зачепив скульптуру всесвітньо відомого імпресіоніста Едгара Дега.

“Сегодня” пише, що фотораф Андрій Посонський в цей час фотографував VIP-гостей: заступника голови президентської адміністрації Ганну Герман і міністра культури Михайла Кулиняка.

Скляний куб, який захищав статуетку, ціна якої – кілька десятків тисяч доларів, розбився, і вона впала на підлогу.

“Сама скульптура не постраждала, і її вже повернули на виставку, поставивши нове скло. Фотографа відпустили – таке зі всяким може трапитися”, – пояснила прес-секретар “Мистецького арсеналу” Лариса Лисова.

Заначимо, що у Києві вперше виставляються всі 74 скульптури Дега.

Нагадаємо, заступник глави Адміністрації президента, уродженка Львівщини Ганна Герман викликає неоднозначні почуття у жителів Західної України. Після того, як вона пішла на роботу до Віктора Януковича, багато зі “своїх” її засуджували. Тепер на малій батьківщині Герман, у селі Колодруби, знамениту землячку вважають “справжньою першою леді” країни.

tsn.ua