Ужгородський злодій вночі “потрошив” лише ВАЗи

Протягом однієї ночі відразу три автовласники, жителів обласного центру, стали жертвами невідомого зловмисника. Об’єктами своїх злочинних зазіхань зухвалець обирав тільки машини марки ВАЗ. В одному випадку поцупив з авто акумуляторну батарею, в іншому — автомагнітолу з пультом дистанційного управління, флеш-карту та рукавиці, а з третьої машини зникли акумуляторна батарея, аптечка і набір ремонтних ключів. Потерпілі власники наступного дня звернулися до правоохоронців міського управління міліції. Те, що усі крадіжки скоїв один і той же злодій, у стражів порядку сумнівів не виникало.

Адже «злодійський почерк» збігався. Невдовзі міліціонерам таки вдалося «вирахувати» спритника. Ним виявився 19-річний житель села Селменці, Ужгородського району. Зловмисника затримали, речові докази вилучили. А наступного дня в Ужгородське міське управління міліції звернулося ще кілька автовласників міста Ужгорода, Усі вони також мають легкові машини марки ВАЗ. Заявники розповіли, що за ніч хтось «обчистив» салони цих транспортних засобів.

Злодій, як і у попередніх випадках, також крав акумулятори, набори ремонтних ключів, автомагнітоли. Пізніше з’ясувалося, що і ці автомашини «випотрошив» згаданий житель Ужгородщини. Співробітники міліції перевіряють, чи, бува, затриманий не причетний до скоєння й інших подібних крадіжок.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області