Закарпаття: Як Ужгородська РДА реалізує державну політику сприяння розвитку громадянського суспільства

У вівторок, 22 лютого, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, на якому презентують висновки громадської експертизи виконання Ужгородською районною державною адміністрацією реалізації державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в частині проведення консультацій з громадськістю.

Детальніше про експертизу, а також про стосунки РДА з громадськими організаціями розкажуть учасники прес-конференції: Валерій Нечаєв, президент громадської організації студентів-правників ЕЛСА Ужгород, Анастасія Бачинська, медіа-юрист, адвокат та Марія Менджул, президент Карпатського агентства прав людини “Вестед”.
На засіданні також йтиметься про ІІІ Всеукраїнські судові дебати із земельного права, що відбудуться 22-23 квітня 2011 року в Ужгороді.

ELSA (The European Law Students’ Association) – це міжнародна, незалежна, неполітична та неприбуткова організація, що об’єднує студентів-правників та молодих юристів, що зацікавлені в науковому та особистому вдосконаленні. Організація надає ідеальну базу для розвитку їхніх навиків, здобуття нових знань і спілкування з студентами права та юристами з усієї Європи.

Сьогодні вона є однією з найбільших незалежних студентських організацій і представлена у більш ніж 200 правничих факультетах в 40 країнах Європи, членами якої є 30 000 студентів та молодих юристів.

***

Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою: м.Ужгород, вул.Собранецька, 3.

Запрошуються представники усіх ЗМІ.