Футбол на Ужгородщині: Злива голів і санкції до Оноківців

Минулої неділі відбулися  чергові матчі  в групах зимової  першості Ужгородського  району. Тур видався  особливо щедрим не лише на голи, а й  неприємні сюрпризи. Але про все  – по-порядку.
У групі  «А» на стадіоні в Оноківцях  у  першому матчі зустрілися команди Кінчеша та Холмока. Першими рахунок відкрили футболісти Холмока, проте  більш досвідченій команді «Сокіл» (Кінчеш) вдалося не лише відігратися, а й повести в рахунку 2:1. За кілька хвилин до закінчення  матчу внаслідок грубої помилки захисту Кінчеша супернику вдалося таки вирвати нічию (2:2).

Після поразки від Кінчеша з розгромним рахунком 2:7 команда Оноківців нібито зробила правильні висновки, зу-мівши  в минулому турі переконливо перемогти  сильну, добре збалансовану «Медею»  з Оріховиці (3:0). До речі, обидва колективи представляють одну і ту ж сільську раду, що вже є своєрідним рекордом  нинішньої першості. Тут слід віддати належне голові сільради Віктору Дмитруку. А от що стосується спортивного боку останнього поєдинку, то, як з’ясувалося, в складі Оноківців було ряд під-став. Саме тому на засіданні бюро районної федерації футболу й було прийнято рішення зарахувати команді технічну поразку (0:3).

Найбільш  видовищними стали матчі між  командами групи «В», що виступають на стадіоні Р.Комарівців. У першому матчі В.Лази – В.Геєвці (6:0) на полі весь час домінувала лише одна команда, яку тренує Йосип Микуланинець.  Що і відбилося в підсумку на  табло.  Дуже напруженою і цікавою вийшла гра між Дубрівкою та Р.Комарівцями. Господарі майданчика в присутності кіль-кох сотень уболівальників дали справжній бій срібному призерові чемпіонату району минулого року. Долю матчу вирішили два штрафні удари. Вже на 5-ій хвилині гри майстерним ударом у складі господарів відзначився Іван Вийгеш (1:0), а коли до завершення основного часу поєдинку залишалося усього кіль-ка хвилин, не менш красивим «пострілом» відповів Олександр Пакош (1:1).

Відразу вісім голів у двох матчах зуміли побачити глядачі, які прийшли на стадіон с. Лінці, де за вихід до фінальної  частини зимової першості змагаються учасники групи «С». Зокрема, жодних шансів молодій і ам-бітній команді Шишловець не залишили футболісти «Віоли» з Худльова (5:0). В іншому матчі, незважаючи на те, що більшу частину гри м’яч контролювали спортсмени Соломонова, значно результативнішими при реалізації гольових моментів виявилися господарі (Лінці – Соломоново – 3:0).

А ось який розклад матчів наступної неділі. В групі «А»  (стадіон с. Оноківці) зустрінуться  Оріховиця – Кінчеш і Оноківці – Холмок. У групі «В» (Р.Комарівці) силами поміряються Дубрівка – В. Лази та Р.Комарівці – В.Геєвці. В групі «С» (с. Лінці) змагатимуться Худльово – Соломоново та Лінці – Шишловці.

Початок зустрічей о 12.00 та 14.00.

Василь  ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, секретар Ужгородської районної  федерації футболу

“Вісті Ужгородщини”