Закарпаття: На Міжгірщині провела зимовий пленер Хустська міська картинна галерея

Уже традиційно Хустська міська картинна галерея за сприяння спонсора проекту Віктора Чепинця проводить мистецькі зустрічі на мальовничій Міжгірщині.
Як повідомив директор ХМКГ Олександр Певсе, цьогорічний зимовий пленер проходив з 21 по 30 січня 2011року у селі Синевирська Поляна, що неподалік Синевирського озера.

Учасниками пленеру були художники зі Львова, Івано-Франківська, Калуша, Виноградова, Хуста та студентки 5 курсу Одеського університету. Зустрічав, пригощав та брав активну участь у пленері господар “Будинку художника” Віктор Чепинець. Програма пленеру включала в себе екскурсії до водоспаду Шипот, знайомство з дерев’яною архітектурою краю та відвідини музею “Старе село” у Колочаві. Чудова погода, яскраві особистості та приємний колектив залишили яскраві спогади у серцях учасників та організаторів акції.

Учасниками пленеру були Люба Коровай, Оксанка Андрущенко, Мар’яна Мотика, Василь Красьоха, Богдан Бринський, Василь Данилюк, Леся Медвідь, Іра Данильчук,Йосип Кравець, Олександр Шандор, Орест Цюпко(керівник пленеру), Віктор Чепинець та Саша Певсе.

Закарпаття онлайн