Закарпаття: 24 лютого в ужгородському Падіюні відбудеться романтичне шоу “Стріли амура”

Акція орієнтована на молодь. Основна її ідея – познайомити між собою людей та організувати дозвілля молоді.

«У нас в Ужгороді немає таких молодіжних шоу. Навчальні заклади проводять різноманітні заходи до Дня Валентина, проте на постійній основі жодне таке шоу не діє», — розповів голова громадської організації Асоціації Молодіжних Ініціатив Краю Петро  Ренжин та наголосив, що це не разова подія, її планують організувати на постійній основі (кожні 2-3 місяці).

Самому шоу передував кастинг – охочі надіслали на електронну адресу оргкомітету свої фото та анкету. Після відбору 5 хлопців і 5 дівчат стануть учасниками шоу, що складатиметься з 3 частин – представлення молодих людей та бесіда з ними ведучого. Потім самі ж учасники оберуть 3 осіб, які продовжать змагання (таємним голосуванням «позбавлятимуться» конкурентів та осіб протилежної статі). Після подальших бесід хлопці і дівчата таємно обиратимуть свою симпатію. Якщо вибір співпаде, то пара отримає приз – романтичну вечерю в одному з ресторанів, інші отримають заохочувальні призи. Вік учасників не обмежують, проте у ході кастингу підбиратимуть пари приблизно одного віку. Одна з основних умов – вміння спілкуватися, підтримувати бесіду. До шоу хлопці і дівчата не будуть знайомі.

Вхід на подію – вільний.

Якщо пари продовжуватимуть стосунки, то невдовзі їм буде запропоновано шоу «Ложка дьогтю». У ньому зможуть взяти участь закохані, які перевірять те, на скільки добре знають один одного.

Мукачево.net