На день народження Ющенку подарували альбом та вірші

Своє 57-річчя екс-президент зустрів у доброму гуморі. Вітали Віктора Андрійовича в офісі “Нашої України” з 11 години. Серед гостей були: патріарх УПЦ Київського патріархату Філарет, колишній голова Держуправління справами Ігор Тарасюк, голова Конгресу українських націоналістів Степан Брацун, нардеп-екс-бютівець Григорій Омельченко та співачка Марія Бурмака.
Опівдні екс-президента привітала президія “Нашої України”. Як розповіла нам нардеп-“нашоукраїнка” Лілія Григорович, кожен прийшов з букетом квітів та індивідуальним подарунком. Так, нардеп Андрій Парубій — подарував своєму лідерові альбом фотографій помаранчевої революції, випущений львівськими фотографами ще в 2005-му дуже маленьким тиражем.

На зустрічі з однопартійцями Ющенко розповів, як його з ранку вітали діти. 10-річна Христинка подарувала батькові вазочку, зроблену власними руками, а шестирічний Тарасик прочитав невеликий філософський вірш свого тезки-класика Шевченка “І день іде, І ніч іде”.

Ще одне привітання Віктор Ющенко отримав заочно — по телефону його привітав Віктор Янукович, який побажав своєму попередникові “незмінних успіхів у всіх справах і починаннях”.

Сегодня